Top 3 ingrediente care te scapă de riduri

Top 3 ingrediente care te scapă de riduri

Începând cu vârsta de 30 de ani pielea prezintă primele semne de îmbătrânire, prin apariția unei ușoare deshidratări și a liniilor fine.

Utilizarea ingredientelor cu puternice proprietăți anti-aging încetinește procesul de îmbătrânire și ajută la diminuarea ridurilor și a liniilor fine deja formate.

Descoperă în continuarea acestui articol care sunt 3 dintre cele mai eficiente ingrediente anti-îmbătrânire și ce beneficii oferă acestea pielii tale. 

🛍 Citește articolul până la final și beneficiezi de o ofertă promoțională din partea noastră! 🛍

1. Retinol

Retinolul este cel mai cunoscut derivat al vitaminei A, fiind un ingredient întâlnit frecvent în produsele anti-aging, datorită efectelor lui de estompare a ridurilor. Acesta întărește bariera cutanată, împiedică deshidratarea și previne degradarea colagenului. 

Dacă este utilizat cu regularitate, retinolul reduce ridurile și liniile fine, conferind pielii un aspect întinerit. Odată ce este aplicat pe piele, retinolul pătrunde în dermă – stratul mijlociu al pielii – și contribuie la neutralizarea radicalilor liberi. 

De asemenea, el stimulează producția de colagen și elastină, reduce aspectul porilor dilatați și redă tenului suplețea și fermitatea. 

Se recomandă să folosești retinolul pentru a:

✅ Încetini procesul de îmbătrânire;

✅ Reduce liniile fine și ridurile;

✅ Diminua semnele post-acneice și petele pigmentare;

✅ Întări bateria cutanată;

✅ Proteja pielea împotriva radicalilor liberi.

2. Acid Hialuronic

Datorită proprietăților lui puternic hidratante, acidul hialuronic este unul dintre cele mai eficiente ingrediente în reducerea semnelor îmbătrânirii. Acesta are capacitatea de a atrage și a reține umiditatea, astfel încât 1 gram de acid hialuronic poate susține până la 6 litri de apă. 

Hidratarea pielii este esențială pentru prevenirea și reducerea semnelor îmbătrânirii. El conferă pielii fermitate și flexibilitate, contribuind totodată la stimularea producției de colagen. În plus, acidul hialuronic este potrivit pentru toate tipurile de ten, inclusiv pentru cel sensibil sau gras. 

Iată de ce este bine să folosești produse de îngrijire a pielii cu acid hialuronic:

✅ Hidratează pielea în profunzime;

✅ Reduce ridurile și liniile fine;

✅ Stimulează producția de colagen;

✅ Întărește bariera cutanată;

✅ Conferă tenului un aspect neted și întinerit. 

3. Extractul de melc

Un grup de crescători de melci a remarcat că după manevrarea melcilor fără mănuși, pielea lor a devenit mult mai netedă și mai sănătoasă, zgârieturile se vindecă mult mai rapid, iar cicatricile se estompează și dispar într-un timp foarte scurt. Astfel că, extractul de melc a început să fie utlizat din ce în ce mai des în compoziția produselor cosmetice.

De-a lungul timpului, cercetătorii au remarcat numerose beneficii a extractului de melc asupra pielii printre care:

✅ Păstrează pielea sănătoasă și îmbunătățește funcțiile celulare datorită substanțelor antioxidante;

✅ Previne și tratează cicatricile;

✅ Previne îmbătrânirea prematură a pielii și apariția ridurilor datorită efectelor negative ale soarelui;

✅ Accelerează regenerarea țesuturilor lezate (inclusiv în keratoza actinică și cea foliculară) și vindecarea rănilor;

✅ Deschide porii înfundați;

✅ Crește elasticitatea țesuturilor.

KEIDA SKIN îți vine în ajutor

Crema cu Retinol și Acid Hialuronic este produsul perfect pentru a face față agresiunii factorilor externi, precum și pentru a menține pielea tânără.

Deasemenea, formula cremei este specială, unică, combinând pe lângă Retinol și Acid Hialuronic și alte ingrediente ce vor intensifica efectele benefice ale acestora asupra tenului.

Toate ingredientele prezentate mai sus se regăsesc în produsul nostru!

🛍 Profită acum de oferta promoțională! 🛍

Crema cu Retinol și Acid Hialuronic este recomandată pentru: hidratarea tenului, estomparea ridurilor și a liniilor fine, prevenirea apariției de noi riduri sau linii fine, protecție împotriva radicalilor liberi.

Comandă Crema cu Retinol și Acid Hialuronic și primești Serul cu Vitamina C GRATUIT