Acasa / Termeni si Conditii

Termeni si Conditii

Site-ul www.keidaskin.ro, este proprietatea S.C ZEN HOLSZ SRL , J13/1491/2016, CUI RO36171540, cont bancar –  RO60INGB0000999905980657, la ING BANK , sucursala Constanta. Sediu social: Dionisie Cel Mic, nr 53 , Constanta. Telefon: (0756) 790 790

Pentru a utiliza site-ul si a cumpara din shop-ul online www.keidaskin.ro trebuie sa accepti termenii si conditiile prezentate mai jos.

Oricine acceseaza site-ul confirma ca a citit si este de acord cu acestea. Ne rezervam dreptul de a modifica termenii si conditiile partial sau total, in orice moment, fara un anunt in prealabil. Daca nu esti de acord cu ele, te rugam sa nu accesezi site-ul www.keidaskin.ro, care va fi denumit in continuare “KEIDA SKIN”.

1. DEFINITII SI TERMENI

Vanzator – KEIDA SKIN

Cumparator – orice persoana fizica sau juridica care plaseaza o comanda, si care si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului mentionate in sectiunea Termeni si Conditii.

Site – domeniul www.keidaskin.ro si subdomeniile acestuia. 

Comanda – un document electronic ce intervine intre Vanzator si Cumparator, prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul site-ului intentia sa de a achizitiona bunuri si servicii afisate pe site.

Bunuri si servicii – orice produs sau serviciu mentionate in Comanda, ce urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului ca urmare a contractului incheiat.

Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de bunuri si/sau servicii avand stoc limitat, pentru o perioada limitate de timp stabilita de Vanzator.

Contract – reprezinta contractul incheiat la distanta intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a acestora. 

Continut – toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic; continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil; orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Vanzatorului, Cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta; 

Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada; informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada; date referitoare la Vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia. 

Review – o evaluare scrisa de catre Cumparator, evaluare redactata pe baza experientei personale si a capacitatii acestuia de a realiza comentarii calitative si de a spune daca produsul sau serviciu respecta sau nu specificatiile mentionate de producator.

Rating si modalitate de exprimare a gradului de satisfactie a unui Utilizator/Client/Cumparator vis-a-vis de un produs. Rating-ul se exprima sub forma de stele, fiecare produs putand primi un punctaj de la o stea, la cinci stele. Acest grad de satisfactie va fi asociat intotdeauna review-ului scris de Utilizator/Client/Cumparator asupra unui produs sau serviciu.

Comentariu ai apreciere sau observatie cu scop critic, pe marginea unui Review sau a unui alt comentariu.

Intrebare – formula de adresare catre alti Utilizatori/Clienti/Cumparatori cu scopul de a obtine informatii despre produsele sau serviciile din pagina respectiva.

Raspuns si informatie scrisa care este transmisa Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului care a adresat o Intrebare in Site, in pagina unui anumit produs. Raspunsul reprezinta o explicatie oferita de un Utilizator/Client/Cumparator unui alt Utilizator/Client/Cumparator in cadrul unei discutii.

Document si prezentele Termene si Conditii.

Newsletter si mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) asupra Bunurilor si Serviciilor si/sau a promotiilor desfasurate de Vanzator intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea Vanzatorului cu referire la informatiile continute de acesta.

Tranzactie si incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Bun si/sau Serviciu de catre KEIDA SKIN, Cumparatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.

Specificatii si toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.

2. DOCUMENTE CONTRACTUALE 

2.1. Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale. 

2.2. Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

2.3. Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Bunuri si/sau Servicii din Comanda va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata.

2.4. Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.

2.6. Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre Vanzator pe Site vor sta la baza Contractului, in completarea acestuia fiind certificatul de garantie emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia pentru Bunurile achizitionate.

 

3. POLITICA DE VANZARE ONLINE

3.1. Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Client/Cumparator.

Pentru motive justificate KEIDA SKIN isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel KEIDA SKIN. 

In oricare dintre aceste cazuri, Clientul/Cumparatorul se poate adresa Departamentului de Relatii cu Clientii al KEIDA SKIN, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate. 

3.2. Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

3.4. KEIDA SKIN poate publica pe Site informatii despre Bunuri si/sau Servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care KEIDA SKIN are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

3.5. Toate tarifele aferente Bunurilor si/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON).

3.6. Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor si/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

 

4. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA  

4.1. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a KEIDA SKIN, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect.

4.2. Clientului/Cumparatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de KEIDA SKIN.

4.3. Orice Continut la care Clientul/Cumparatorul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care Continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre KEIDA SKIN si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea KEIDA SKIN cu referire la acel Continut.

4.4. Clientul/Cumparatorul poate copia, transfera si/sau utiliza Continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile Documentului.

4.5. Niciun Continut transmis catre Client sau Cumparator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea KEIDA SKIN si/sau al angajatului/prepusului KEIDA SKIN care a mijlocit transferul de Continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut. 

4.6. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

 

5. CONFIDENTIALITATEA DATELOR 

5.1. KEIDA SKIN garanteaza confidentialitatea datelor clientilor, dupa expedierea coletului catre client, toate datele cu caracter personal sunt sterse de pe serverul nostru. Aceste date oferite vor fi folosite doar in scopul pentru care au fost cerute (comercializarea de produse) . Accesul neautorizat in cadrul site-ului, asupra continutului, pozelor, datelor personale ale utilizatorilor sau asupra serverului este considerat frauda. Aceasta va fi cercetata ca atare de autoritatile competente. Brand-ul KEIDA SKIN, magazinul online si produsele nu pot fi asociate cu nimic ce poate intra in contradictie cu statutul si interesele KEIDA SKIN. Site-ul www.keidaskin.ro poate fi accesat in interes personal. Site-ul nu poate fi exploatat cu alte scopuri si nu poate fi copiat partial sau total.

 

6. COMANDA 

6.1. Clientul/Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor si/sau Serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun si/sau un Serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Bun/Serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului/Serviciului.

 

6.2. Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.

 

6.3. Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

 

6.4. Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

 

6.4.1. Datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte, iar Cumparatorul nu doreste se furnizeze datele complete.

6.5. Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun, In termen de 100 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decat costurile de returnare directa a produsului.

Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renuntare la un Serviciu expira in termen de 14 zile:

Din ziua in care Cumparatorul intra in posesia fizica a ultimului Bun sau a ultimei piese in cazul livrarii unui produs care consta din mai multe loturi sau piese,

6.6. In cazul in care Cumparatorul decide sa se retraga din Contract, acesta trebuie sa instiinteze KEIDA SKIN printr-un email la adresa:, sau pe site in cadrul formularului de retur www.keidaskin.ro/retur, urmand ca apoi sa primeasca toate datele necesare returnarii produsului in termen de maxim 48 ore lucratoare.

6.7. In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv. In cazul in care Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 10 (zece) zile calendaristice de la data receptiei produsului returnat de catre Cumparator. Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:

6.7.1. pentru Comenzile achitate cu Op/ramburs/iTransfer/ Card bancar-> prin virament bancar, in contul specificat in Formularul de Retur.

6.8. In cazul in care comanda este returnata partial (doar o parte dintre produsele comandate), se va pierde discountul acordat comenzii initiale, urmand sa se returneze doar diferenta ramasa.

6.9. In cazul in care un Bun si/sau Serviciu comandat de catre Cumparator, nu poate fi livrat de catre Vanzator, acesta din urma va informa Clientul/Cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul Cumparatorului contravaloarea Bunului si/sau Serviciului, in termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Cumparatorul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.

 

7. PLATA SI FACTURARE

7.1. Preturile Bunurilor si Serviciilor afisate in cadrul site-ului www.keidaskin.ro sunt exprimate in RON includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare. 

7.2. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare. 

7.3. Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii ce contine Bunuri si/sau Servicii vandute de KEIDA SKIN. Factura se regaseste in coletul expediat de catre KEIDA SKIN. 

7.4. Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont. 

7.5. Prin trimiterea Comenzii, Cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile in colet, alaturi de produsul/produsele comandate.

7.6. Valoarea rambursului va reprezenta suma totala comunicata in momentul plasarii comenzii si va fi trecuta pe factura ce insoteste produsele, precum si pe nota de transport.

 

8. LIVRARE

8.1. Vanzatorul se obliga sa livreze bunurile in sistem door-to-door catre Cumparator.

8.2. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

8.3. Vanzatorul va efectua livrarea bunurilor numai pe teritoriul Romaniei.

8.4. Livrarea se face GLS Curier, comenzile plasate in intervalul Luni-Vineri, pana in ora 15:00, sunt livrate in termen de 24h-48h lucratoare de la confirmarea comenzii. Comenzile plasate in weekend sau in perioada sarbatorilor legale vor fi expediate in prima zi lucratoare.

8.5. Taxa de curierat este GRATUITA oriunde in tara indiferent de localitate. 

8.6. Timpul de livrare poate fi influentat de diferiti factori externi care nu depind de KEIDA SKIN. Pentru intarzierile ce pot aparea dupa ce coletul a fost predat firmei de curierat, nu suntem raspunzatori, dar va stam la dispozitie cu informatii privind stadiul livrarii coletului.

8.7. Ca masura restrictiva pentru CLIENTII ce nu ridica PRODUSELE comandate ne rezervam dreptul de a nu mai expedia noi comenzi fara ca plata acestora sa fie efectuata integral in avans. 

9. RETUR 

9.1. Returul produselor se face simplu si usor ca tu sa te bucuri de un shopping online fara griji si fara alte explicatii printr-un mail la sau pe FORMULARUL DE RETUR ,  iar noi va vom oferii informatiile necesare in maxim 48 de ore lucratoare de la primirea emailului.

9.2. Potrivit dispozitiilor OUG 34/2014 privind protectia consumatorului la incheierea si executarea contractelor la distanta : “Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

9.3. Daca doresti sa returnezi produsele achizitionate, noi iti garatam un termen de retur mai mare decat cel garantat prin lege, de 100 zile calendaristice de la primirea coletului.

9.4. Vom putea amana rambursarea sumei pana la primirea bunurilor vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate.

9.5. Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt suportate de catre Vanzator.

9.6. In cazul in care nu doriti schimbarea produsului, va vom inapoia contravaloarea produsului returnat prin transfer bancar in contul IBAN specificat de dvs. Perioada de rambursare a contravalorii produsului returnat se va face in maxim 10 zile calendaristice de cand produsul returnat a ajuns la adresa specificata de noi. 

9.7. Perioada de retur extinsa de pana la 100 zile calendaristice se aplica doar comenzilor plasate pe site-ul nostru, www.keidaskin.ro.

10. PRODUSE SI PRETURI

10.1. Pozele produselor au titlul de prezentare. Produsele comandate pot avea mici diferente de culoare fata de cele din pozele de pe site in functie de dispozitivul folosit. 

10.2. Preturile de pe site se pot schimba oricand, fara un anunt in prealabil. Pretul final se poate modifica daca se dovedeste ca a fost afisat gresit pe site, dintr-o eroare neprevazuta a sistemului, caz in care cumparatorul va fi anuntat telefonic sau prin e-mail.

  

11. GARANTII

 11.1. Garantie comerciala

KEIDA SKIN acorda consumatorului o garantie comerciala independenta si suplimentara fata de garantia acordata de lege. Garantia comerciala nu acopera lipsa de conformitate a produsului, neimputabila consumatorului, existenta la momentul cand au fost livrate produsele, pentru care se acorda garantia legala in conformitate cu prevederile Legii nr. 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora si cu cele ale Ordonantei de Guvern nr. 21/1992 privind protectia consumatorului. Drepturile conferite prin lege consumatorului nu sunt afectate prin garantia comerciala aditionala oferita prin prezentul Certificat de garantie.

Pentru produsele achizitionate de pe site-ul nostru www.keidaskin.ro, oferim o garantie de 100 de zile calendaristice, cu conditia respectarii recomandarilor de utilizare si intretinere. Garantia intra in vigoare la data ridicarii produsului.

Orice masura reparatorie nu poate depasi 15 (cincisprezece) zile calendaristice de la data la care KEIDA SKIN a intrat in posesia produsului. 

11.2. Garantia de conformitate

KEIDA SKIN asigura pentru produsele vandute o garantie de conformitate de 2 ani de la data cumpararii produselor.

Garantia de conformitate este actul care atesta faptul ca produsul cumparat este identic cu cel specificat in descrierea produsului afisat pe www.keidaskin.ro . In cazul neconformitatii produsului, consumatorul are dreptul de a solicita KEIDA SKIN inlocuirea acestuia sau, dupa caz, restituirea contravalorii aferente produsului. In cazul unei reclamatii, KEIDA SKIN poate inlocui cu unul identic sau, daca acesta nu este disponibil in stoc, cu un alt produs, cu posibilitatea platii sau restituirii unei diferente de pret. In cazul in care produsul nu este disponibil iar consumatorul nu doreste inlocuirea produsului defect cu un alt produs, KEIDA SKIN va rambursa consumatorului contravaloarea produsului, in termen de maxim 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data primirii reclamatiei scrise si a produsului in cauza. 

Certificatul de garantie este emis in format electronic si poate fi vizualizat/descarcat de la

12. FORTA MAJORA 

12.1. Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

12.2.  Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

13. LEGEA APLICABILA SI JURISDICTIA

13.1. Prezentul Contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre KEIDA SKIN si Clienti / Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

Daca nu s-a primit certificatul se poate cere pe adresa de email sau prin FORMULARUL DE CONTACT.

Produsele care nu sunt insotite de certificat de garantie, beneficiaza de garantie in baza facturii, a bonului fiscal sau chitantei.

14. DEPOZITAREA PRODUSELOR

14.1. Produsele trebuie depozitate conform specificatiilor inscrise pe ambalajul fiercarui produs.