Rutina tenului în vacanță

Rutina tenului în vacanță. Ce nu trebuie să lași acasă.

Rutina tenului în vacanță. ce nu trebuie să lași acasă, fie că e vorba de o vacanță mai lungă, de peste o săptămână, fie că e vorba de un city-break în care doar să-mi încarc rapid bateriile.

Mă și văd pășind pe străzi înguste de pe coasta Amalfi, din Italia, cu o înghețată bună în mână. Sau pe un șezlong lângă Marea Mediterană. Sau la o cabană la munte, în mijlocul naturii atât de frumoase acum.

Să revenim, totuși. 

Ce vreau să-ți spun e că de fiecare dată când plec pe undeva, am grijă să iau la mine tot ce am nevoie pentru a-mi păstra toți pașii din rutina de skincare pe care o am și acasă.

Și asta vreau să te încurajez să faci și tu. E păcat ca după ce ai grijă constant de ten, în concediu să nu îi mai acorzi atenția de care are nevoie.

Așa că vreau să îți las o listă cu produsele care nu trebuie să-ți lipsească niciodată din bagaj: 

  1. Cremă cu protecție solară
  2. Cremă de zi și de noapte
  3. Cremă de mâini
  4. Cremă de ochi
  5. Demachiant
  6. Balsam de buze
  7. Produse de make-up

Răspunsul este DA, ai luat tot.

Sper să te ajute lista mea. 

Desigur, dacă tu consideri că ai mai avea nevoie și de altceva, rămâne la latitudinea ta să ți le pui în bagaj. Lista de mai sus conține chiar minimul de produse de care ai avea nevoie. 

Ce e important, de fapt, e să nu sari etape din rutina ta de skincare. Nici dimineața și nici înainte de culcare. 

E normal să fim mai relaxate în vacanțe și concedii, dar nu e deloc plăcut să te întorci după un concediu de 10 zile și să observi că tot ce ai construit în materie de skincare de-a lungul întregului an a fost degeaba. 

Poate fi într-o anumită măsură mai greu, dar puțină disciplină va face întotdeauna diferența între un ten curat și sănătos și unul cu diverse probleme. 

Știi deja că tenul tău îți mulțumește pentru orice efort pe care-l faci pentru el. Ține cont de toate lucrurile pe care le știi și în vacanță, astfel încât la finalul ei să fii la fel de mândră de cum arăți. 

Să avem vacanțe și concedii liniștite, în care să ne bucurăm de locurile prin care ajungem. Așa ne putem reîncărca bateriile ca apoi să o luăm de la capăt cu energia la capacitate maximă. 

Nu uita: concediul nu e o scuză pentru a sări peste rutina de skincare. În definitiv, nu există scuze pentru asta. 

Nimeni nu poate avea grijă de tine mai bine decât o poți face tu. Așa că pune-te pe primul loc și ascultă-ți corpul în fiecare zi.

Dacă consideri util articolul am rugămintea să îi dai un share.

Ne revedem data viitoare – cu alte subiecte interesante, Anișoara

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Alte articole similare:

De ce trebuie sa ții cont când alegi protecția solara

De ce trebuie sa ții cont când alegi protecția solară

De ce trebuie sa ții cont când alegi protecția solara. În blog-ul anterior ți-am vorbit despre cele 5 mituri legate de bronz și ți-am promis că revin cu câteva direcții pe care să le urmezi pentru a fi sigură că îți alegi crema de protecție solară potrivită pentru pielea ta.

Citeste tot »

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *