Acasa / Despre Noi

Povestea Keida Skin

Keida Skin a fost declanșată de un eveniment major din viața mea.

Nu a apărut peste noapte ideea, nu e vorba de nimic idilic și e departe de a fi o poveste perfectă.

Bun, cred că ar trebui să încep. Deși încă mi-e destul de greu să vorbesc despre asta și vei vedea imediat de ce.

Sunt Anișoara. Iar povestea Keida Skin a început, cumva, cu decesul mamei mele. A fost un șoc pentru mine, iar tristețea pe care am trăit-o la o varstă fragedă mi-a declanșat o pareză facială.

Da, exact așa cum ai citit: PAREZĂ FACIALĂ.  Și m-am luptat mult cu ea.

Am fost luni întregi la proceduri cu ultra sunete și diferite masaje pentru a mă vindeca. Am reușit, însă tenul meu s-a umplut de coșuri.

Iar din acel punct, mi-am dedicat o bună parte din timpul meu liber pentru a căuta tratamente potrivite pentru față. Fiindcă ce găseam la momentul respectiv pe piață nu mă ajuta deloc.

Am citit cu atenție despre ingredientele din produsele cosmetice, am participat la cursuri de specializare și am găsit formula potrivită pentru a obține rezultatele pe care mi le-am dorit și de care aveam atâta nevoie.

Am ajuns la concluzia că metodele și ritualurile din cultura coreeană își fac cu adevărat treaba și că frumusețea coreeană nu e doar un mit. Că produsele pe care femeile le utilizează acolo tratează tenul blând, iar tenul răspunde ca atare.

Și nu-ți imagina că ceea ce folosesc ele sunt combinații prea sofisticate. E vorba de ingrediente naturale, care le ajută cumva să fie într-o continuă armonie cu natura și viața.

Gândește-te, de exemplu, că e vorba de Extract de Melc, Ceai Verde, Centella Asiatică, Vitamina C.

Sincer, nu cred că reușeam să scap de acele coșuri dacă nu căutam singură răspunsuri și tratamente. M-am bucurat că am găsit ce aveam nevoie și m-am gândit că nu sunt singura fată care se luptă sau s-a luptat cu probleme de ten.

Așa că am decis să ofer sprijin cât mai multor persoane. Am început să dezvoltăm rețete unice în sediul Keida Skin, apoi am ales ca produsele să fie realizate în laborator acreditat de Ministerul Sănătății din Coreea de Sud, care să întrunească standardele de înaltă calitate pe care ni le-am dorit.

Aș zice că e proiectul meu de suflet. Și pot să-l caracterizez prin 3 atribute

  • Ingrediente Premium
  • Calitate
  • Siguranță în Utilizarea Produselor

 

Iar lor li se adaugă Grija Față de Mediu – pentru că, datorită colaborărilor la nivel național cu diverși parteneri, reușim să reciclăm 100% din tot ce punem pe piață.

Până acum, am reușit să ajungem la 15,424 clienți cărora le-am livrat 28,718 produse. Și mă bucură mult mesajele pe care le primesc de la cei care se bucură deja de beneficiile lor.

Mulțumesc că mi-ai ascultat povestea. Vreau să ții minte un lucru: există soluții pentru orice problemă. Poate drumul către ele e mai greoi, durează mai mult și „luminița de la capătul tunelului” apare mai greu.

Pe mama nu o mai pot aduce înapoi – dar sigur ea și-ar fi dorit să zâmbesc din nou și să fiu fericită și bine cu mine. Așa că mi-am canalizat energia pentru a-mi trata problemele cu tenul si in a ajuta si alte persoane.

Da, am reușit. Dar nu mi-a fost ușor.

Tocmai de asta am vrut să împărtășesc cu tine și să știi că pot și îmi doresc să îți fiu aproape pe zona de skin-care. 

Fiindcă știu cât de important este un ten curat și sănătos pentru orice femeie. Și cum nivelul încrederii de sine crește direct proporțional cu sănătatea și strălucirea tenului.

Cu drag Anisoara,

Fondator | Consultant | Keida Skin