Acasa / Despre Noi

Despre Noi

KEIDA SKIN este o poveste frumoasa despre dedicatie, pasiune, curaj si cosm-ETICA.

Calauziti de crezul ca fiecare femeie merita o ingrijire cosmetica de calitate si moderna, cu o reteta curata si in pas cu vremurile. Am pornit in urma cu cinci ani, pe un drum al cercetarii pentru formula perfecta.

Ca specialisti, am observat deseori femei in cautarea unui produs mai simplu, mai sincer, mai responsabil si fara promisiuni sofisticate nerespectate. Asa ne-a venit pofta de a crea pentru ele, ca pentru noi insine, produse care sa le ofere ingrijirea suprema.


Considerand ca frumusetea pielii vine din sanatatea acesteia, am pornit de la ingrediente cheie, care sa inglobeze toata puterea binefacatoare a naturii si care, impreuna, sa devina puternice, aproape miraculoase. Retetele unice, obtinute in laboratorul Keida Skin, redau sanatatea tenului, oferind experiente senzoriale placute si un rasfat binemeritat.


Odata dezvaluit drumul, am ales ca produsele noastre sa fie realizate intr-o fabrica acreditata din Coreea de Sud, care sa intruneasca standarde de inalta calitate si cele mai inalte exigente.

Nimic nu a fost usor in cautarea excelentei, dar ne-am lasat condusi de credinta ca totul este posibil. Am construit acest ideal zi dupa zi, mai bine de cinci ani, incepand cu ce era mai important: VOI. Ne-am dorit ca femeile sa nu mai fie nevoite sa aleaga intre naturalete, eficacitate si stralucire. Si am reusit.

Keida Skin nu inseamna numai echipa noastra ci fiecare dintre femeile care ne ofera incredere zi de zi, aleg produsele noastre si ne incredinteaza sanatatea pielii lor. Le rasplatim prin calitate, reteta curata, formula unica si ambalaj pretios.

Angajamentul personal al echipei Keida Skin este cosm-ETICA ultraeficienta, curata si rationala.